TIME DATE
Ma Dániel és Daniella nap van.

2019-06-18 05:08:12 / Szerző: HajduPress

A gyilkosságok napjai: elfogták a feltételezett tetteseket

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Pest megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai lovas polgárőrök segítségével a bűncselekmény helyszínétől nem messze fogták el a biatorbágyi emberölés feltételezett elkövetőjét, egy 20 éves férfit.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon indult eljárás emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2019. június 17-én délelőtt egy 20 éves férfi egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő ennek következtében életét vesztette. A férfi ezután a helyszínről elmenekült, ellene a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki. A feltételezett elkövető felkutatását nagy erőkkel kezdték meg a Pest megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai, a keresésbe lovas polgárőrök is csatlakoztak. Hétfőn késő délután, a bűncselekmény elkövetésének helyszínétől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve megtalálták a 20 éves férfit, akit a polgárőrök segítségével elfogtak a rendőrök. A férfivel szemben a nyomozók megkezdték a szükséges intézkedéseket.

Egy másik gyilkosság is történt.

A rendőrségre 2019. június 16-án este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta. A rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a 60 éves nőt megölték. A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben 2019. június 17-én elfogatóparancsot bocsátottak ki a bűncselekmény feltételezett elkövetője ellen, amelyet követően néhány órán belül a 60 éves férfit az Érdi Rendőrkapitányság járőrei Tárnokon elfogták.

A férfit a rendőrök előállították az Érdi Rendőrkapitányságra és megkezdték a vele szemben szükséges intézkedéseket.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Jövő héten akcióba lendül a rendőrség
Profi bérgyilkos lehet a Prágából hazahozott szerb-magyar férfi
BoomBoom: potencianövelőt tiltott be a Nébih
A munkáltatók csak kivételes esetekben másolhatják le jogszerűen az alkalmazottak okmányait
E.ON: több mint negyed milliárd forintot költöttek a szabolcsi viharkárok helyreállítására

Hozzászólások