°C
TIME DATE
Ma Eufrozina és Kende nap van.

2018-03-29 19:56:57 / Szerző: HajduPress

A Fórumban nyitja meg debreceni kávézóját a Starbucks

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

"Hetente több millió alkalommal megtörténik: a Starbucks baristája átnyújt egy italt a vásárlónak. Mégis, minden egyes eset egyedi" - olvasható a cég honlapján. Immáron biztossá vált, hogy a világ legnagyobb kávéházláncát üzemeltető cég záros határidőn belül a Fórumban nyitja meg első debreceni kávézóját.

 

A Starbucks cég egy nemzetközi kávéházlánc, melynek központja Washington állam legnépesebb városában, Seattle-ben található. A világ legnagyobb kávéházláncát üzemeltető cég 50 országban van jelen, több mint 16858 kávézójával, – ebből 11000 az Egyesült Államokban, 1000-nél is több Kanadában, valamint számuk meghaladja a 700-at az Egyesült Királyságban.

Üzleteiben kávékat, hideg- és melegszendvicseket, szemeskávét, salátákat, paninit, péksüteményeket, bögréket és termoszokat kínál. Ezen kívül könyveket, zenéket és filmeket is árul. A cég néhány terméke szezonális, ill. üzletenként változó. Élelmiszerboltokban is lehet venni Starbucks márkával ellátott jégkrémeket, és kávékat is. Alapítása után gyorsan elkezdett terjeszkedni. A 90-es években minden munkanapon új üzletet nyitott, és ez az ütem 2000-ig tartott. A 90-es évek közepén az Egyesült Államokon és Kanadán kívül nyitott kávéházakat, melyek mára a Starbucks kávéházak 1/3-át alkotják. 


 


A rovat legfrissebb cikkjei

Látványos divatnapok jönnek a Fórumban
10 éves a Fórum: itt az újabb milliós nyertes
Ági 1 milliót költhetett: így ünnepel a 10 éves Fórum
Életre keltek a mesék a Fórumban - GALÉRIA
10 éves a Fórum: megvan az első nyertes!

Hozzászólások