TIME DATE
Ma Orsolya nap van.

2019-10-01 14:30:02 / Szerző: HajduPress

A divat kapja a főszerepet a Fórumban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Szereti a divatot és fontosak Önnek az új trendek, de az új őszi-téli kollekciók megérkezésekor kicsit mindig tanácstalan, hogy mi alapján válasszon? Az üzletekben csábítóbbnál csábítóbb darabok kelletik magukat, de nem tudja, mit mivel érdemes párosítania? Túl sok a stílusirányzat, és nehéz megtalálnia, melyik illene igazán az Ön személyiségéhez? Gardróbfrissítés előtt áll, és csak szeretne egy kis ihletet meríteni? Színes és szórakoztató programot keres, ami egyben hasznos is? Ha ezekre mind igennel válaszolt, akkor október 3. és 6. között feltétlenül látogasson el a Fórum Divathétre, amelyen nemcsak megismerheti a vezető divatmárkák legújabb őszi kollekcióit, de minden kérdésére választ kaphat az őszi trendekkel kapcsolatban.

Minden délután

Két dolog biztos a délutánokban: hogy Angliában 5 órakor teáznak, Debrecenben pedig 5 órakor kezdődnek majd a divatbemutatók, amelyek a trendkövetők számára sziklaszilárd eligazodási pontként mutatják majd be például azt, hogy milyen pulóvereket hordjanak az őszi szezonban. Annyit elárulhatunk, hogy a szezonális színek mellett lesznek meglepetések. És itt nemcsak a csinos modellek által bemutatott kollekciók árnyalataira, hanem a fashion show-k közötti szórakoztató programokra is gondolunk. Hiszen – ahogy azt már a Fórum közönsége megszokhatta – változatos produkciók színesítik majd a műsort.

Ihletet ad a hétköznapokra

Az új kollekciók megismerése mellett egy-egy divatbemutató azért is hasznos, mert képes inspirálni, hiszen a kifutón látott szettek alapján bárki sokkal könnyebben állíthatja össze saját ruhatárát és új outfitjeit. Ráadásul a bemutatott darabok lesznek a szezon meghatározói, s azt is megtudhatjuk majd, hogy pontosan mit mivel is érdemes párosítani a siker érdekében. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy szép szabású nadrágot vagy ruhát milyen lábbelivel vagy épp kiegészítőkkel viselünk. Mindannyian tudjuk, elég egyetlen mellényúlás ahhoz, hogy a jól összeválogatott szettet agyoncsapjuk egy oda nem illő darabbal. Ebben is segít a Fórum Divathét, hiszen a modellek által viselt összeállítások esetében nemcsak arra figyelünk, hogy a modellek az ősz legtrendibb darabjait mutassák be, hanem arra is, hogy ezek tökéletesen passzoljanak is egymáshoz, ezáltal nyújtva ihletet a divat – akár merészebb, akár visszafogottabb irányvonalát követő – szerelmeseinek.

Haj, de jó!

Természetesen egy divatbemutató sem lehet teljes a modellek tökéletes megjelenése nélkül. Az őszi Fórum Divathét pedig nemcsak abban lesz iránymutató, hogy mit hordjunk, hanem abban is, hogy milyen frizura-, illetve sminktrendeket érdemes követni ahhoz, hogy a jól kiválasztott, egymással passzoló, az őszi irányvonalakat követő szettünk mellé a külsőnk is megfeleljen a 2019-es őszi/téli trendeknek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Éltető erőforrás a víz – Debrecenben is látható a Nemzeti Fotótár kiállítása
Halloween bull lesz a Fórumban
Nagyléptékű az állásbörze a Fórumban+fotók
Állásbörze a Fórumban: egy helyen megannyi munkalehetőség
Nagyon fontos dologról volt szó a Fórumban

Hozzászólások