TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-05-16 05:46:50 / Szerző: HajduPress

A Debreceni Törvényszék kereste, Pesten fegyvert rántott

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Elfogták azt a támadót, aki gáz-riasztó pisztollyal lőtt rá egy férfira a főváros VIII. kerületében található Magdolna utcában szerda este - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökre virradóra. A Debreceni Törvényszék nagyon kereste.

    A rendőrségen a sértett arról tett bejelentést, hogy egy korábbi vita miatt két férfi az autója elé állt, miközben harmadik társuk több lövést adott le egy gáz-riasztó fegyverrel. Az eset során senki sem sérült meg.
    A kocsi elé álló két férfit már korábban elfogták a Magdolna utcában. Harmadik, lövöldöző társukat pár órával később az Orczy úton kapták el.
    Mindhárom férfit előállították, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult ellenük eljárás.
    Az autó elé álló két férfit őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat.

    A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene a Debreceni Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését, így őt a kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe viszik - olvasható a közleményben.

A rovat legfrissebb cikkjei

Súlyos vízválság fenyegeti a Földet
Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép Zamárdinál
A mentők nagy erőkkel készülnek az ünnepre
Serpenyővel verhette agyon édesanyját egy mohácsi nyelvtanár
Benzinkútba rohant bele egy autó az M3-ason: fotók

Hozzászólások