TIME DATE
Ma Júlia és Rita nap van.

2019-05-16 05:46:50 / Szerző: HajduPress

A Debreceni Törvényszék kereste, Pesten fegyvert rántott

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Elfogták azt a támadót, aki gáz-riasztó pisztollyal lőtt rá egy férfira a főváros VIII. kerületében található Magdolna utcában szerda este - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökre virradóra. A Debreceni Törvényszék nagyon kereste.

    A rendőrségen a sértett arról tett bejelentést, hogy egy korábbi vita miatt két férfi az autója elé állt, miközben harmadik társuk több lövést adott le egy gáz-riasztó fegyverrel. Az eset során senki sem sérült meg.
    A kocsi elé álló két férfit már korábban elfogták a Magdolna utcában. Harmadik, lövöldöző társukat pár órával később az Orczy úton kapták el.
    Mindhárom férfit előállították, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult ellenük eljárás.
    Az autó elé álló két férfit őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat.

    A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene a Debreceni Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését, így őt a kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe viszik - olvasható a közleményben.

A rovat legfrissebb cikkjei

Szörnyű tűzvész pusztított Békéscsabán - FOTÓK
Nem a konyhán szennyeződött a kerepesi iskolai lebbencsleves
10-ből csak 6 magyar mer nyaralásra gondolni
Októbertől igényelhető a nyelvi diákhitel
Pénzt is, ételt is kapott a plébánostól: aztán nekiesett

Hozzászólások