TIME DATE
Ma Etelka és Aletta nap van.

2019-11-13 17:28:06 / Szerző: HajduPress

A DEAC kosarasai is gyűjtik a csokit a rászorulóknak

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Mint írtuk, a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete (BAGE), a Debreceni Karitatív Testület és a Debreceni Kördáma Egyesület közös szervezésében újra kezdetét vette a „Csoki Gyűjtő Akció” Debrecenben. Többek között Széles Diána alpolgármester, a Debreceni Karitatív Testület tiszteletbeli elnöke, a Átányi Ajtony, a FÓRUM Bevásárlóközpont igazgatója és temrészetesen Buzás Lajos, a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének elnöke is síkra szállt az akció sikere érdekében.


Segíteni idén is egyszerű: csokit dobni a kihelyzett gyűjtőládákba. Így bárki részese lehet egy nyolc éves álomnak. Továbbra is várják a jelentkezéseket iskoláktól, intézményektől, önkormányzatoktól, cégektől, vállalkozásoktól. A cél nem kicsi: 2000 darab mikuláscsomag elkészítése. 2019-ben a Nagyváradon élő állami gondozott és hátrányos helyzetben élő gyerekeknek is édesebbé szeretnék tenni az ünnepeket!

Ezen nemes kezdeményezéshez csatlakoztak a DEAC kosarasai is. Facebook-videójuk leírásában a következő áll:


"A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Debreceni Karitatív Testület és a Kőr Dáma Egyesület szervezésében idén újra kezdetét vette a Csoki Gyűjtő Akció. A kezdeményezéssel közel 1500 nehéz sorsú gyermek ünnepeit szeretnék szebbé, édesebbé tenni. Kosárlabdacsapatunk szombati, Kecskemét elleni mérkőzésén is lesz kihelyezett gyűjtőpont, így a játékosokhoz hasonlóan szurkolóink is csatlakozhatnak az akcióhoz."

A rovat legfrissebb cikkjei

Megszületett a magyar autósport legnagyobb sikere
Elnézést kért a felfüggesztett Kim Rasmussen
Szégyen: a sereghajtó Kaposvár is legyőzte a Debrecent
Chartergép indul a DVSC törökországi mérkőzésére
Női kézilabda-vb: a magyar válogatott kijutott az olimpiai selejtezőre

Hozzászólások

Kapcsolódó videó