°C
TIME DATE
Ma Eufrozina és Kende nap van.

2018-04-10 16:22:06 / Szerző: HajduPress

A Campus Fesztivál szervezői is csatlakoztak Tőzsér Dani akciójához

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Campus Fesztivál szervezői is csatlakoztak Tőzsér Dániel felajánlásához, egymillió forintot adományoznak a Debreceni Egyetem Gyermekklinikájának. Íme a szervezők közleménye:


A debreceni Campus Fesztiválról ismét elmondható, hogy nemcsak kizárólag a jó nézőszám és a programok sikere a legfontosabban, hanem az is, hogy másoknak segíthessen. Az elmúlt években mindig valami fontos és jó ügyet képviseltek a szervezők, mindezt anyagi értelemben is kifejezték a 11 éves fesztivál szervezése során. Így nem volt kérdés, hogy most Tőzsér Dániel mellé álljanak a szervezők és ők is csatlakozzanak a Debrecen játékosának tegnapi felajánlásához.

A Campus Fesztivál szervezői egymillió forintot adományoznak a Debreceni Egyetem Gyermekklinikájának, amennyiben teltház lesz szombaton a Debrecen-Ferencváros mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban. A felajánlástól azt remélik a kezdeményezők, hogy plusz motivációt jelent majd a szurkolóknak, érdeklődőknek hogy kilátogassanak a meccsre, és saját szórakozásuk közben hozzájáruljanak a beteg gyerekek gyógyításához. Bíznak abban is, hogy más cégek és szervezetek is csatlakoznak felajánlásaikkal az akcióhoz, akár azzal is, hogy dolgozóik között szervezik az esemény meglátogatását.

Tegyünk együtt a gyerekekért, mutassuk meg erőnket! Hajrá Debrecen!
 
facebook.com/campusfesztival

 

A rovat legfrissebb cikkjei

Fotógaléria: ilyen finom a Zamat!
Magyarországon lép fel Ed Sheeran
Péntektől Zamat Debrecenben: ez finom lesz!
Kitüntették Debrecen Lukács Laciját
Döbbentes kép a Tankcsapda budapesti bulijáról

Hozzászólások