TIME DATE
Ma Aladár és Álmos nap van.

2016-04-26 08:34:18 / Szerző: HajduPress

7. Szent György-napi forgatag a debreceni Napraforgó Waldorf Iskolában

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Még az égiek is kegyükbe fogadták az immár 7. éve hagyományosan megrendezett Szent György-napi Forgatag elnevezésű kézműves vásárt az elmúlt szombaton Debrecenben. Az időjósok által beharangozott viharfelhők ellenére ragyogó időben és nagyon jó hangulatban telt ez az iskola falain jóval túlmutató, igazi családi nap, ahol kisgyermektől a nagyszülőkig mindenki jól érezte magát.

Köszönhető mindez a színvonalasan megszervezett vásárnak, a fellépőknek és persze a finomabbnál finomabb étkeknek. A Waldorf-iskola osztályainak művészeti bemutatói mellett külsős fellépők (többek között a Hortobágy néptáncegyüttes, a Lángoló Csigák zsonglőregyüttes, a Padmini indiai táncegyüttes, Aikido-, majd mazsorett-bemutató és egy fiatalokból álló rockzenekar) is színesítették a programot.
Az érdeklődők részt vehettek bábelőadáson, kipróbálhatták a gyerekek által felépített kalandparkot és „láthatatlan labirintust”, megismerkedhettek az oktatásban is használt kutyaterápiás módszerrel és az Extra lesson- terápiával is. Emellett kézműves vásár, öko-terem, Föld Napja-kézfogás és állatsimogató is várta a sok száz érdeklődőt.

A képeket Nagy Imre készítette.


A rovat legfrissebb cikkjei

Debrecen 2019. évi költségvetése – egészségügyi fejlesztések, civil szervezetek támogatása, turisztika
!!!Felújítják Debrecenben a főtéri közvécét!!!!!!
Ettől jobb helyen nem is lehet egy betörő - VIDEÓ
Csak erőseknek: nem táplálták, nem gondozták gyermeküket
Debrecen, Munkácsy: emlékérmeket bocsátott ki a Magyar Nemzeti Bank

Hozzászólások