TIME DATE
Ma Ellák nap van.

2020-06-23 09:21:30 / Szerző: HajduPress

55 éves korában öngyilkos lett a neves producer

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Öngyilkos lett 55 éves korában Steve Bing amerikai producer, forgatókönyvíró - írta a Variety filmes szaklap.

    A rendőrség és az igazságügyi orvosszakértő jelentése szerint egy Binggel azonos korú férfi kiugrott a Los Angeles-i Century City lakóépület egy 27. emeleti lakásából és meghalt. A TMZ bulvárportál szerint Bing depressziótól szenvedett.
    A Kenguru Jack és a Fullasztó című filmek forgatókönyvírója, a Kivétel és szabály, a Beowulf - Legendák lovagja és a Scorsese rendezte Rolling Stones-film producere mintegy 600 millió dollárt (185 milliárd forint) örökölt ingatlanbefektető nagyapjától.

    Amikor 18 évesen megkapta az örökségét, otthagyta az egyetemet, hogy szerencsét próbáljon a filmiparban. Még középiskolás korában írta meg az Ütközetben eltűnt 2. - A kezdet című film sztoriját, később az Egy rém rendes család egy epizódját.

    2003-ban a Kenguru Jack című akcióvígjáték társszerzője volt. Körülbelül 80 millió dollárt fektetett a 2004-ben bemutatott, Robert Zemeckis rendezte Polar Expresszbe.
    Számos demokrata párti politikus kampányát támogatta, Bill Clintonnal szoros barátságot ápolt. Ismert volt jótékonyságáról is.

    Élete nagyobb részét hotelszobákban töltötte, állandó vendég volt a hírességektől zsúfolt partikon.
    Liz Hurley angol színésznőtől egy fia, Lisa Bonder teniszezőtől egy lánya született, mindkét anya bírósághoz fordult, hogy az apaságot elismertessék.

(MTI)

A rovat legfrissebb cikkjei

Újra főszerepben Brad Pitt
Virágmániás vagy? Akkor ezt a pályázatot Neked találták ki
Kutyás park és strand nyílt Keszthelyen
A nap képe: szentjánosbogár-rajzás a Felvidéken
A Facebook vizsgálatot kezdeményezett

Hozzászólások