TIME DATE
Ma Gyöngyi nap van.

2014-08-06 11:04:56 / Szerző: HajduPress

Szép lányokat vadásztunk a Campuson: de melyikük a legszebb?

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A szokásoknak megfelelően idén is kiköltözött a debreceni Campus Fesztiválra a hajdupress.hu és az Alföld TV. Ott voltunk a helyszínen az első perctől az utolsóig, és 2014-ben is keressük a fesztivál legszebb, legbájosabb lányát vagy legjóképűbb srácát. Önök fogják kiválasztani. A szavazás javában zajlik, sőt, augusztus 20-án le is zárul, úgyhogy egyre élesedik a verseny. Megmutatjuk, most kik a dobogósok, annyit pedig csak megsúgunk: még bármi megtörténhet!

A Campus Szépe verseny minden évben óriási érdeklődést vált ki, több tízezer szavazat szokott érkezni, idén sincs másképp. Jelen pillanatban Kerekes Zsófia, a korábbi második, igencsak feltört, jelenleg ő vezet.A második helyen a korábbi első, Szakál Szabina áll,


a harmadik helyen egyelőre nincs változás, továbbra is Baranyay Lili a bronzérmes, ám a többi helyen is nagyon kiélezett a küzdelem! Hajrá, lehet még szavazni bátran! A hölgyek fotóit ITT tekinthetik meg, és szavazhatnak is rájuk egészen augusztus 20-ig. Azt, hogy ki a legbájosabb lányka vagy a legsármosabb srác, nem mi, hanem Önök döntik majd el! A verseny győztese idén is értékes díjakkal gyarapszik, és a szavazók között is remek nyereményeket sorsolunk ki. Segítsenek a kedvencüknek, még minden lehet! KATT IDE!
A rovat legfrissebb cikkjei

Szép lányokat vadásztunk a Campuson: de melyikük a legszebb?
Meglepetést okoztak a fiatalok a tűzoltóknak a Campuson
Egyetemisták robbantanak a Campus Fesztiválon
Ilyen a start a Campuson: friss fotók és videó
Na, mi kezdődik ma? Hát persze, hogy a Campus!

Hozzászólások