TIME DATE
Ma Orbán nap van.

2020-05-07 08:16:50 / Szerző: HajduPress

3 nap alatt 2 halálos vonatgázolás történt Debrecennél

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik. Halálos vonatgázolásról van szó.

​A nyomozás adatai szerint 2020. április 28-án 16 óra körül a Debrecen és Ebes közötti vasútvonalon közlekedő vonat elütött egy síneket tartózkodó, ismeretlen személyazonosságú férfit. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esetet látta, illetve annak bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán  illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!

Az eset után két nappal újabb tragédia történt a síneken.

Mint arról beszámoltunk, egy ismeretlen férfi 2020. április 30-án 4 óra 45 perc körül Debrecenben, a Kishegyesi úti vasúti átjárótól körülbelül 150 méterre a sínek között sétált Tiszalök irányába. A gyalogos a vonat kürtjelzésére nem reagált, a mozdony vészfékezése ellenére elütötte őt. Az ismeretlen férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök ez esetben is szemtanúkat keresnek.
 

A rovat legfrissebb cikkjei

166-tal tolta Hadháznál: íme a rendőrségi fotó
Dráma Földesen
Csapadékosan int búcsút a május
Árokba borult egy autó Berekböszörményben
A legnagyobb király: elaludt betörés közben

Hozzászólások