TIME DATE
Ma Orbán nap van.

2020-04-30 11:08:10 / Szerző: HajduPress

209-cel ment a 4-esen, a hadházi rendőrök lefotózták

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Tíz óra alatt több mint 250 gyorshajtót mértek be a hajdúhadházi rendőrök. Az egyik autós lakott területen kívül a megengedett sebesség több mint kétszeresével, 209 km/órával ment.

A rendőrség a szabálytalankodók forgalomból való kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. április 25-én tíz óra alatt több mint 250 gyorshajtóról készítettek képfelvételt. Közülük az egyik autós a 4-es számú főúton, Téglás külterületén 209 km/órával közlekedett. Ez a sebesség több mint a kétszerese volt annak, amennyivel mehetett volna. A szabályok itt 90 km/órás sebességet engednek meg.

A rendőrök 2020 áprilisában olyan esettel is találkoztak, amikor ugyanaz a sofőr egy nap négyszer is a megengedett sebességet túllépve közlekedett ugyanazon az útszakaszon.

A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, amely számos esetben tragédiához vezet. A rendőrség a sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében továbbra is rendszeresen végez sebesség-ellenőrzést.


A rovat legfrissebb cikkjei

166-tal tolta Hadháznál: íme a rendőrségi fotó
Dráma Földesen
Csapadékosan int búcsút a május
Árokba borult egy autó Berekböszörményben
A legnagyobb király: elaludt betörés közben

Hozzászólások