TIME DATE
Ma Hella nap van.

2019-12-01 08:48:37 / Szerző: HajduPress

17 év után távozik a DVSC egyik alapembere

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A DVSC labdarúgócsapata, valamint a DLA sajtósa, és a csapat hivatalos internetes oldalának szerkesztője, Nyitrai Daniella távozik a klubtól. Mint Facebook-bejegyzésében olvasható, nehéz a búcsú 17 év után, azonban így hozta az élet: a DEAC-hoz igazolt. Tanulságos szavak következnek a bejegyzésből.

"BÚCSÚ A DVSC-TŐL…

Nehéz döntést hoztam meg: elhagyom a DVSC-t, amely két hónap híján 17 éven át volt a munkahelyem. Ez idő alatt sok nehézséggel szembesültem, hiszen nőként kellett elfogadtatni magam ebben a férfiak uralta sportágban, de rengeteg örömet is szerzett ez a munka.
Szerencsés helyzetben voltam, hiszen a klub legsikeresebb időszakának kezdetén kerültem a Lokihoz, részese voltam az összes bajnoki címnek, a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörnek, a kupagyőzelmeknek.
Az elmúlt 7 évben a Debreceni Labdarúgó Akadémia sajtós feladatait is elláttam, az utánpótlás-játékosok és a szüleik, valamint az edzők közel kerültek a szívemhez, ezért nagyon fájó szívvel búcsúzom, de egyszer minden véget ér. Eljön az idő, amikor érezzük, hogy váltani kell, bármennyire is nehéz az elengedés. A sok szép emlék azért megmarad. :)
Most új fejezet kezdődik az életemben, a DEAC-nál folytatom, ahol új sportágak, új célok, új kihívások és remek emberek várnak rám.
Kedves DVSC-dolgozók, játékosok, szurkolók, DLA-s kollégák és gyerekek! Köszönöm, hogy voltatok nekem! Sosem felejtelek el titeket! A szülőknek külön köszönöm, hogy rendszeresen elárasztottak a szeretetükkel és a hálájukkal, sokat jelentett nekem!
Mindenki nagyon fog hiányozni, de valahol, valamikor biztosan találkozunk még…"


A rovat legfrissebb cikkjei

Kiderült, kik a Barca eladhatatlanjai
Vezetett a Loki a Fradi-pályán, de végül kikapott
Újabb válogatott játékosával hosszabbított az UTE jégkorongcsapata
A DEAC labdarúgócsapata megkapta a licencet
DLA: a legkisebbek is elkezdték

Hozzászólások