TIME DATE
Ma Tivadar nap van.

2018-10-02 15:01:12 / Szerző: HajduPress

10 éves a Fórum: Sándor is elkölthetett 1 milliót

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A nyitás óta az idén 10. születésnapját ünneplő Fórum Debrecen bevásárlóközpont szeretné méltón megünnepelni születésnapját, ezért nyereményjátékkal kedveskedik vásárlóinak tíz héten keresztül: megvan a negyedik nyertes is, Sándor már el is költhette az 1 milliót!

A bevásárlóközpont szeptember elejétől tízhetes nyereményjátékot indított, amelynek már meg is van a negyedik nyertese, aki családja társaságában és Szűcs-Tarcsa Anita stylist segítségével egy igazi shoppingnapot tölthetett el a Fórumban: az 1 millió forintnyi vásárlási utalványhoz Átányi Ajtony centermenedzser is őszintén gratulált, a győztes pedig belevetette magát a boltok forgatagába. Sándor alapos megfontolás után döntött, jó ízléssel választott, így többek között értékes műszaki cikkek boldog tulajdonosának vallhatja magát.

A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik 10 ezer forint felett vásárolnak – a vásárlást igazoló blokk ellenében ,- valamennyi játékos egy nyereményszelvényt kap az információs pultnál. Ezzel indulhatnak a heti 1 millió forintos Fórum vásárlási utalványért folyó játékban, amit még hét héten keresztül péntekenként sorsolnak ki.

A tizedik 1 millió forintos vásárlási utalvány a finálé napján, november 10-én kerül kisorsolásra. Mindazoknak, akik tíz héten át játszanak, és nem sikerül megnyerniük a heti nyeremények egyikét sem, lehetőségük nyílik a FŐDÍJ megnyerésére, ami nem más, mint egy gyönyörű álomautó, egy Citroën C3 Aircross személygépkocsi.

(x)

A rovat legfrissebb cikkjei

Ismét Állásbörze lesz a Fórumban
A kirobbanó egészségért – Életmód- és szépségkiállítás
Húsvéti kavalkád óriási tojásokkal a Fórumban
Fotók: kezdődnek a Tavaszi Divatnapok a Fórumban
Tavaszi Divatnapok a Fórumban az olasz életérzés jegyében

Hozzászólások