TIME DATE
Ma György nap van.

2018-09-07 15:06:26 / Szerző: HajduPress

10 éves a Fórum: megvan az első nyertes!

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A nyitás óta az idén 10. születésnapját ünneplő Fórum Debrecen bevásárlóközpont folyamatosan azon dolgozik, hogy a látogatók kedvében járjon. Időről-időre óriási akciókat szervez és számos olyan rendezvényt hoz el, melyeket a vásárlók mindig örömmel fogadnak. Fiatalok, idősek, családok, barátok egyaránt szívesen térnek be a város szívében található épületkomplexumba, legyen szó bevásárlásról, kiállítások megtekintéséről, vagy kellemes időtöltésről egy kávé mellett. Idén mindennek már 10 éve… A Fórum szeretné méltón megünnepelni születésnapját, ezért hatalmas akciókkal kedveskedik vásárlóinak tíz héten keresztül: pénteken már valaki nyert is 1 milliót!

A bevásárlóközpont szeptember elejétől tízhetes nyereményjátékot indított, amelynek pénteken már meg is volt az első nyertese. Fazekas László, a népszerű debreceni rádiós húzta ki a győztes nevét (kilétét egyelőre fedje jótékony homály), aki a jövő héten egy igazi shoppingnapot tölthet el a Fórumban: 1 millió forintnyi vásárlási utalványt költhet el, s egy stylist is segíti majd a választásban, hogy az élmény igazán exkluzív legyen.

A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik 10 ezer forint felett vásárolnak – a vásárlást igazoló blokk ellenében - valamennyi játékos egy nyereményszelvényt kap az információs pultnál. Ezzel indulhatnak a heti 1 millió forintos Fórum vásárlási utalványért folyó játékban, amit kilenc héten keresztül péntekenként sorsolnak ki.

A tizedik 1 millió forintos vásárlási utalvány a finálé napján, november 10-én kerül kisorsolásra. Mindazoknak, akik tíz héten át játszanak, és nem sikerül megnyerniük a heti nyeremények egyikét sem, lehetőségük nyílik a FŐDÍJ megnyerésére, ami nem más, mint egy gyönyörű álomautó, egy Citroën C3 Aircross személygépkocsi.


A rovat legfrissebb cikkjei

Ismét Állásbörze lesz a Fórumban
A kirobbanó egészségért – Életmód- és szépségkiállítás
Húsvéti kavalkád óriási tojásokkal a Fórumban
Fotók: kezdődnek a Tavaszi Divatnapok a Fórumban
Tavaszi Divatnapok a Fórumban az olasz életérzés jegyében

Hozzászólások