°C
TIME DATE
Ma Márk nap van.

2018-01-12 05:35:00 / Szerző: HajduPress

!!! Mostantól megváltozik a Facebook

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Hatalmas és lényegi változásokat jelentett be jelentett be csütörtökön Mark Zuckerberg a Facebook kapcsán. Újragondolták a hírfolyamokat, vagyis azt a felületet, amit ön is Facebookként ismer, és ami az elmúlt években kattintásvadász hírek, fizetett hirdetések és cuki kisállatos videók végtelen folyamává változott.

Az Index összefoglalója szerint a következő hetekben azt fogja tapasztalni, hogy a falán egyre kevesebb lesz a figyelemvadász tartalom, és egyre többször jelennek meg az ismerősök és családtagok személyes bejegyzései, pont úgy, mint régen. De azokból sem minden.

Az új Facebookban az aktív tartalomra helyezik a hangsúlyt. Nagyobb teret kapnak például a vitaindítóra sikeredett kommentek, az olvasmányos bejegyzések, az élő kapcsolatot jelentő videók és minden olyan tartalom, ami körül beszélgetések, párbeszédek alakulnak ki. Háttérbe szorulnak azok a posztok, amiket mindenki csak belájkol, és továbbgörget.A komment lesz az új lájk és ez rövid távon a Facebooknak is fájni fog. Zuckerberg szerint ezzel számolnak is, de hosszútávon terveznek, és a nap végén azt akarják, hogy a Facebookon eltöltött idő értékesebb legyen.

Erre egyelőre csak annyit érdemes reagálni, hogy majd meglátjuk...

A rovat legfrissebb cikkjei

Évente öt halálesetet előz meg az autó közösségi kerékpárra cserélése
Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek
Elhunyt Kicsién
Tragédia: meghalt Avicii
First ladynek szólítják Kim Dzsong Un feleségét

Hozzászólások